Kambodja

View listings

kambodja.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kambodja

Fastigheter till salu i Kambodja

Kambodja är ett land i Sydostasien, vars landskap inkluderar låga slättar, Mekong-deltaet, bergen och kusten i Siambukten. I Phnom Penh, huvudstaden, finns det den centrala marknaden i Art Deco-stil, det glittrande kungliga palatset och Nationalmuseet.

Det gränsar till Thailand i nordväst, Vietnam i öster och Thailändska viken i sydväst.

Att äga en villa, en lägenhet eller i alla fall en fastighet i allmänhet är ett krav som kännetecknar inte bara de som tänker flytta till detta land som upplever ständig utveckling utan också de som söker möjligheter för fastighetsinvesteringar och fastigheter till salu i Kambodja; detta andra alternativ är utan tvekan realistiskt eftersom den kambodjanska fastighetsmarknaden fortfarande befinner sig i en förutvecklingsfas.

Lyckligtvis har den nya lagen om fastigheter som är tillgänglig för utlänningar utan tvekan hjälpt utvecklingen av denna viktiga ekonomiska sektor och tillväxten av fastighetstransaktioner har verkligen påverkats.

Det är viktigt att du, innan du investerar och köper en fastighet till salu i Kambodja, känner till möjligheterna till fastighetsinvesteringar, deras skattekonsekvenser, de juridiska skillnaderna som kännetecknar marknaden för lägenheter och villor i Kambodja samt möjliga lösningar.

Kambodja blir snabbt ett land med en stabil ekonomi och utsikterna är av ytterst intresse om vi anser att tillväxten fördubblar inflationstakten.

Inför en kontinuerlig och ostoppbar expansion av turistsektorn, med en direkt effekt på den kambodjanska fastighetsmarknaden, och förutom de senaste upptäckterna av olja, gas och mineraler, ser landets ekonomiska framtid mer än lysande.

Naturligtvis är infrastruktursystemet i allmänhet fortfarande svagt och många sektorer i ekonomin måste fortfarande utvecklas innan de kan betraktas som tillförlitliga, men det är just mot bakgrund av dessa till synes negativa element som fastighetsmarknaden erbjuder enorma möjligheter för tillgängliga investerare , för att möta ofta mycket inneslutet kapital, att utnyttja möjligheten.

Att investera och köpa en fastighet till salu i Kambodja kan vara oerhört intressant och fördelaktigt. stora avkastningar i ekonomiska termer är inom räckhåll för investerare som kan förstå hur de uppenbara och objektiva svagheterna i Kambodja-systemet samtidigt utgör de bästa garantierna för en ökning av värdet på deras fastigheter.

Att äga en fastighet i Kambodja är mer än någonsin, till stor del; i synnerhet de villor som finns i Kambodja, vanligtvis i lägenheter på nivåer, utgör en källa till god lönsamhet samt en stark omvärdering av det kapital som investerats i köpet.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 35519

Försäljning Hotell, Kambodja, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

514,860.23SEK
Försäljning
Hotell

4000 m²
9 rum boutiquehotell i Siem reap! rymligt rum med balkong och stenbad bra läge på Soksan Road i Siem reap slå samman takterrass fullt utrusta kök...
Cod. 31006

Försäljning Hotell, Kambodja, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

8,237,763.61SEK
Försäljning
Hotell

700 m²
19 rum boutiquehotell till salu i Siem Reap, Kambodja. Lönsamt och en stor investering egendom. Det finns en befintlig hyresgäst med 2 år kvar på sitt...
The Bridge @ Phnom Penh, Kambodja **************************************** Utveckling Detaljer: ~ Freehold Investment på bästa läge ~ Gångavstån...
Cod. 27853

Försäljning Lantbruk, Kambodja, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Försäljning
Lantbruk

98541 m²
jordbruks busines till salu
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB